Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez:
    Przedsiębiorstwo WielobranżoweInter-Vax Wacław Górny Sp. J.

     

    1. Administratorem Pana/i danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J., z siedzibą 88-400 Żnin, Dworcowa 29. 
    1. W sprawach związanych z ochroną Pana/i danych osobowych i realizacji Pan/i praw może Pan/i kontaktować się z wyznaczonym przez nas Inspektorem Ochrony Danych Osobowych mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub pisemnie na adres 88-400 Żnin, Dworcowa 29. 
    1. Pana/i dane osobowe będziemy przetwarzaliw procesie obsługi kontrahentów, klientów, klientów e-sklepu w celu:
    • zawarcia/wykonania umów kupna/sprzedaży oferowanych towarów i usług, na podstawie zainteresowania Pana/i naszą ofertą lub na podstawie zawartej przez Pana/ią umowy (art. 6 ust 1 lit b RODO),
    • wykonania ciążących na administratorze obowiązków prawnych (w szczególności: wystawianie i przechowywanie dokumentów sprzedaży i innych dokumentów księgowych, obsługi reklamacji)wynikających z ustawy z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług, ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (art. 6 ust 1 lit c RODO),
    • ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń, marketingu bezpośredniego, badania satysfakcji klientów, prowadzenia analiz i statystyk, weryfikacji wiarygodności płatniczej, w celach archiwalnych (dowodowych) co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (art. 6 ust 1 lit f RODO).

    W tym przypadku podanie przez Pana/ią danych jest wymagane przepisem prawa lub warunkiem zawarcia umowy.

    W pozostałych przypadkach (np. działań marketingowych) Pana/i dane osobowe przetwarzane są wyłącznie na podstawie wcześniej udzielonej zgody w zakresie i celu określonym w treści zgody (art. 6 ust 1 lit a RODO). Podanie danych w tych przypadkach jest dobrowolne.

    1. Pana/i dane osobowe będziemy udostępniali następującym kategoriom podmiotów:
    • naszym pracownikom i współpracownikom, w zakresie obowiązków zgodnie z upoważnieniami,
    • podmiotom, z których usług korzystamy przy przetwarzaniu danych: firmy informatyczne, kancelarie prawne, finansowe,
    • innym odbiorcom: firmy kurierskie, marketingowe,podmioty lub organy uprawnione na podstawie przepisów prawa. 
    1. Nie przekazujemy Pana/i danych osobowych poza teren Polski, Unii europejskiej. 
    1. Okres przechowywania
    • Twoje dane osobowe będziemy przechowywać do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu umowy/świadczenia usług lub do momentu wygaśnięcia obowiązku przechowywania danych wynikającego z przepisów prawa, w szczególności obowiązku przechowywania dokumentów księgowych dotyczących umowy.
    • Tam, gdzie przetwarzamy dane osobowe w oparciu o usprawiedliwiony interes Administratora, dane osobowe będziemy przetwarzać dla określonego celu do momentu zgłoszenia sprzeciw wobec takiego przetwarzania.
    • Jeśli przetwarzamy dane w oparciu o Twoją zgodę, dane osobowe będziemy przetwarzać do momentu jej wycofania. 
    1. Ma Pan/i prawo do:
    • Dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, poprawienia swoich danych i ograniczenia ich przetwarzania.
    • Sprzeciwu wobec przetwarzania. Przestaniemy przetwarzać Pana/i dane chyba, że wykażemy że podstawy przetwarzania przez nas Pana/i danych są nadrzędne wobec Pana/i praw lub dane są nam niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.
    • Wniesienia skargi do organu nadzorczego. Jeżeli uważa Pan/i, że przetwarzamy Pana/i dane niezgodnie z prawem może Pan/i wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
    • Przenoszenia danych, gdy przetwarzanie odbywa się na podstawie wyrażonej przez Pana/ią zgody lub na podstawie umowy.
    • Usunięcia danych lub cofnięcia zgody na przetwarzanie, jeżeli odbywa się ono na podstawie zgody. Cofnięcie zgody pozostanie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonaliśmy na podstawie Pana/i zgody przed jej wycofaniem. 
    1. Pana/i dane nie będą poddane zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji (profilowaniu).

    • 21.03.2018 r.
      Dzień Rolnika Zespół Szkół w Gołańczy

    • 15.04.2018 r.
      Agro-Targi w Czarnkowie

    • 21-22.04.2018 r.
      AGROTARGI Piła 2018

    • 19-20.05.2018 r.
      XV Regionalne Targi Rolne w Bielicach

    • 10.06.2018 r.
      Dzień Farmera Silverado City

    • 30.06.-01.07.2018 r.
      Agro-Tech Minikowo

    • 25-26.08.2018 r.
      Pałuckie Targi Rolne w Żninie

    • 16.09.2018 r.
      V Wojewódzki Konkurs Orki
    • 20-23.09.2018 r.
      Agro Show Bednary

    Polityka Cookies

    Poniższy wzór polityki cookies chroniony jest prawem autorskim, które przysługują IAB Polska.  

    1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
    2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
    3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J. z siedzibą pod adresem ul. Dworcowa 29, 88-400 Żnin.
    4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
      a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
      b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
      c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
    5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
    6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
      a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
      b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
      c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
      d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
      e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
    7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
    8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
    9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
    10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej. 

     

    Prosimy o zapoznanie się z informacjami o ochronie danych osobowych w naszej firmie.

    Kokoszka-smakoszka

     

    Traktory Zetor

     

    Zetor

    Elektronarzędzia

    Ogrodnictwo

    Stal

    Wielkanoc 2016

    Rzecznik prasowy firmy Inter-Vax

    Maszyny

    Pasze

    Ciągniki Zetor

    Zbiorniki na paliwo

    Sponsoring 1

    Sponsoring 2

    Sponsoring 3

    Sponsoring 4

    Oddziały

    BARCIN
    ul. Kasztanowa 2
    tel. (52) 38 33 641
    tel. kom.: 662 184 424

    GĄSAWA
    ul. Krótka 1
    tel. (52) 30 25 407

    ROGOWO
    ul. Gnieźnieńska 10
    tel. (52) 30 24 517

    ŚRODKI OCHRONY ROŚLIN / ŻNIN
    ul. Dworcowa 25
    tel. kom.: 668 319 445
    tel. kom.: 608 617 106
    tel. kom.: 601 786 809

    Oddziały

    FLANTROWO 2
    tel. (52) 30 20 067
    tel. kom.: 783 296 780
    tel. kom.: 694 383 177

    WAŁCZ
    ul. Bydgoska 74
    tel. (67) 387 18 80
    tel. kom.: 607 528 379

    HUTA
    ul. Poznańska 15
    64-700 Czarnków
    tel. kom.: 572 352 722

    © 2018 Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Vax Wacław Górny Sp. J. All Rights Reserved. Podane na stronie internetowej ceny mogą ulec zmianie i nie są oferta handlowa w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego.

    Polityka prywatności | Polityka cookies